GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Assassin’s Creed III primește un remaster

Dacă ați achiziționat Assassin’s Creed: Odyssey Gold edition sau ați cumpărat season pass-ul jocului, veți avea acces la un nou remaster al lui Assassin’s Creed III în martie. Lansat inițial în 2012, jocul original este în mod evident îmbătrânit, așa că este bine să vedem cum primește tratamentul de lustruire.

Potrivit unui FAQ de pe site-ul Ubisoft, remasterul se va mândri cu texturi de rezoluție superioară, cu modele noi de caractere, cu un nou sistem Physically Based Rendering, precum și mulțimi mai dense, medii și VFX. Pe lângă toate acestea, veți putea să faceți upgrade la 4K și HDR.

Fișa de informații promite, de asemenea, o îmbunătățire a mecanismelor de gameplay, cu „mai multe trăsături revizuite sau modificate„. Dar nu specifică încă aceste schimbări.

Remasterul va veni cu tot conținutul obișnuit post-lansare, cum ar fi Benedict Arnold Missions, Hidden Secrets Pack, și toate cele trei episoade din Tyranny of King Washington. Veți primi, de asemenea, o copie a lui Assassin’s Creed: Liberation remaster, care a fost în trecut exclusiv PS Vita. Pentru mai multe detalii despre tot conținutul, vizitați linkul de mai jos. Este inca neclar cand va fi disponibil remasterul ca o achizitie independenta.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button