MORE

Assassin’s Creed Identity este al patrulea joc din serie pe anul acesta!

Assassin’s Creed Identity este al patrulea joc din serie pe anul acesta, Ubisoft facand tot posibilul sa demonstreze ca daca Activision poate sa stoarca toata vlaga dintr-un titlu, o pot face si ei.

De aceasta data nu avem un joc pentru PC sau Console, ci un joc de mobile, Assassin’s Creed Identity, acesta fiind momentan disponibil doar in Australia si Noua Zeelanda, urmand sa ajunga si pe piata europeana si americana in viitorul apropiat. Aruncand o privire de ansamblu, anul acesta avem patru titluri Assassin’s Creed: Rougue, Assassin’s Creed Unity, Assassin’s Creed Chronicles si acum Identity pentru ca… de ce nu!

Jocul este un 3rd persson, asa cum seria ne-a obisnuit pana acum, doar ca are puternice influente RPG, fiind primul de acest gen pentru iPad si iPhone care te lasa sa creezi, dezvolti si editezi propiul asasin, lasandu-te liber in cea mai populara locatie a jocului: Italia Renascentista.

Daca sunteti entuziasti si doriti sa il jucati chiar de luna viitoare, avem vesti proaste. Jocul este plin ochi de microtranzactii. Nu stim inca daca este vorba despre ceva care sa afecteze jocul intr-un mod negativ sau nu, dar dupa cum ii cunoastem pe Ubisoft, este foarte probabil ca acest lucru sa fie cate se poate de adevarat, Ubi fiind maiestri in a stoarce si cel ultimul cent din jocurile free to play pe care le publica.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button