MORE

Assassin’s Creed Identity anuntat

Un nou joc din seria Assassin’s Creed a fost anuntat, insa poate nu cel la care va asteptat. Nu este vorba de Empire, sau cum se va numi urmatorul joc din seria principala, ci de unul destinat platformelor mobile. Mai exact, unei singur platforme mobile, iOS.

Assassin’s Creed Identity va lua forma unui action-RPG la care veti posibilitatea de-a selecta dintre patru clase de personaje care vor progresa in nivel de la un banal novice, cei care tot tindeau sa moara in Brotherhood cand ii trimiteai in misiuni, la un adevarat maestru. Perioada istorica este similara cu cea din trilogia lui Ezio.

Clasele cu pricina sunt: Beserker, Shadow Blade, Thief si Trickster, orientati pe lupta, furisat, agilitate si o combinatie dintre ele. Spre deosebire de alte jocuri de mobile asociate aceste serii facute de Ubisoft (ca cel dezastru care l-a acompaniat pe Black Flag), Assassin’s Creed Identity va semana destul de mult cu un AC normal, avand parkour, un oras mare de explorat si o varietate de oportunitati pentru asasinare.

Anuntul jocului a fost acompaniat de acest trailer, in care un om in toata firea se plimba pe strazi cu nasul in telefon, imaginandu-si ca ii omoara pe cei care trec pe langa el.

 

Assassin’s Creed Identity va fi lanst in ziua de 25 februarie, si va functiona pe un iPad 3, un iPhone 5 sau variante mai recente ale acestor dispozitive. O editie pentru Android nu a fost anuntata.

[VG24/7]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close