PC&Consoles

Assassin’s Creed devine serial de televiziune

Ubisoft tot nu renunță la ideea de-a transforma Assassin’s Creed într-o franciză multi-media de succes. După filmul de anul trecut de a cărui existență probabil deja ați uitat, dacă nu ați adormit în mijlocul său, Ubisoft confirmă acum că o serie de televiziune este pe drum.

Anunțul a fost făcut de către Aymar Azaizia, care ocupă rolul de Head of Content pentru franciza Assassin’s Creed. Acesta nu a intrat în detalii despre ce va presupune această serie, ce personaje va avea, în ce epocă va avea loc, dacă va fi o adaptare a poveștii jocurilor, a benzilor desenate, a cărților sau dacă va fi ceva complet nou și poate mai interesant ca filmul de anul trecut.

Deocamdată nu se știe nici pe ce canal de distribuție își va face apariția acest serial, iar din moment ce proiectul se află abia în stagiile preliminarii, probabil vor mai trece câțiva ani până când vom vedea rezultatul final.

Seria Assassin’s Creed a luat o mică pauză, Ubisoft încercând să ofere mai mult timp dezvoltatorilor în așa fel încât produsul final să fie un joc de calitate mai bună și poate care vine cu idei mai interesante decât reciclarea acelorași concepte răsuflate care au infestat până și jocuri de curse cu mașini.

Când va reveni, prin toamna lui 2017, noul joc al seriei ar trebui să ne ofere câteva surprize, un zvon de acum câteva săptămâni susținând că acțiunea jocului ar fi plasată în Egipt.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button