PC&Consoles

Assassin’s Creed devine MMO

Seria Assassin’s Creed va face pasul catre marele ecran anul acesta, dar nu este singurul teritoriu neexplorat in care franciza se indreapta. Ubisoft anunta un parteneriat cu publisher-ul chinezesc Ourpalm pentru realizarea unui MMO bazat pe Assassin’s Creed.

Daca primul lucru care va trece prin cap este evolutia logica a modului de multiplayer pe care il avea seria, cel inspirat de la The Ship, intr-o varianta de sine statatoare, gratuita, cu micro-tranzatii la care poti cumpara personaje si optiuni de customizare… eh, sunt sanse bune ca nu despre asta va fi vorba.

Ourpalm va realiza un MMO pentru dispozitive mobile. Nu s-a oferit nici un detaliu despre cum va functiona jocul. Avand in vedere cat de mult a evoluat tehnologia mobila, acest MMO ar putea lua forma amintita mai sus, dar cel mai probabil va fi ceva complet paralel cu conceptul acesta. In general catre acea directie graviteaza astfel de interpretari ale unor astfel de jocuri, cea de a nu fi tocmai… mai tineti minte Dungeon Keeper pentru mobile? Da, acea directie.

Jocul va fi dezvoltat la studioul din Beijing al companiei Ourpalm, in colaborare cu Ubisoft Montreal. Rezultatele ar trebui sa le vedem cel mai probabil de anul viitor.

[Gamasutra]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button