PC&Consoles

Assassin’s Creed devine anime pe Netflix

Dacă apariția pe marile ecrane a seriei Assassin’s Creed v-a indus mai multă somnolență ca misiunile repetitive ale jocurilor, poate veți avea mai mult succes cu noua serie animată de pe Netflix.

Netflix va produce o adaptare a lui Assassin’s Creed sub forma unui serial anime, similar în stil cu cel Castlevania care va fi disponibil de mâine, și la cârma căruia va fi același om, Adi Shankar. Din păcate, nu ar trebui să vă așteptați ca serialul să urmărească aventurile lui Ezio Auditore da Firenze, sau ale lui Altair Ibn-La’Ahad.

Povestea acestei adaptări va fi una complet originală, bazată în universul Assassin’s Creed, dar independentă de actorii săi principali. Aceeași idee a stat și în spatele filmului de anul trecut de a cărui existență sunt sigur că ați și uitat de la primul paragraf și până acum.

Nu sunt disponibile alte detalii la această oră despre serie, nici despre personaje, nici despre locație. O dată de lansare pentru serie este necunoscută, dar din moment ce de la anunțul lui Castlevania până la premiera sa a durat cam o jumătate de an, ar putea sosi pe la începutul lui 2018. Merită menționat că nu ar fi prima dată când Assassin’s Creed a trecut prin teritoriul animației, finalul poveștii lui Ezio fiind relatat în scurt-metrajul Embers, disponibil în ediția Deluxe a lui AC Revelations.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button