GamingRSS PaginaDeMedia

Trilogia Assassin’s Creed Chronicles poate fi descărcată gratuit

Chiar dacă noiembrie aduce zile friguroase și ploioase, jocurile gratis se asigură că ne facem comozi și ne aventurăm în lumi fantastice. Ubisoft revine cu încă un giveaway, iar de data aceasta ni se oferă cele trei jocuri din seria Assassin’s Creed Chronicles, o abordare ceva mai deosebită a celebrei francize.

Jocurile sunt oferite cadou cu ocazia aniversării de 35 de ani a studioului, deci, pe lângă bunătățile gratuite, ni se oferă și reduceri la o sumedenie de titluri. Assassin’s Creed Chronicles are în componența sa trei culturi distincte – China, India și Rusia – fiecare cu Asasinul său unic. Jocurile ne dau ocazia să explorăm legendele din spatele fiecărui Asasin dintr-o perspectivă 2.5D, un lucru neobișnuit pentru franciza care ne-a obișnuit cu lumile 3D atent conturate.

Cele trei capitole prezintă fire narative distincte, dar care se vor întrepătrunde abia la final, unite de un plot twist isteț. Direcția nu este una liniară, specifică platformerelor 2.5D, ci vei avea ocazia să traversezi nivelurile așa cum îți dorești, iar fiecare Asasin vine cu propriul stil de luptă și arsenal.

Cum poți pune mâna pe Assassin’s Creed Chronicles?

Dacă nu ați ghicit încă, este vorba despre Ubisoft Connect. Trebuie doar să ai sau să-ți faci un cont și să accesezi pagina produslui – Assassin’s Creed Chronicles Giveaway – sau să intri direct aici. Vei selecta pachetul complet, adică Trilogy, iar butonul Get it For Free se va asigura că ți le adaugi permanent în librărie.

ATENȚIE! Oferta este valabilă pentru scurt timp, deci veți putea să vă adăugați la colecție pachetul până cel târziu vineri, 12 noiembrie, ora 11.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button