MORE

Assassin’s Creed Chronicles este un sidescroller… in China!

Un titlu plasat in China sau Japonia a fost cerut de ani de zile de catre fanii celor de la Ubisoft, lucru care se pare ca urmeaza sa se intample cu Assassin’s Creed Chronicles. Ba mai mult, eroul se pare ca este o femeie al carei costum arata extrem de bine!

Cateva detalii au scapat pe internet despre Assassin’s Creed Chronicles, care, in mod surprinzator nu este un joc de sine statator, asa cum ne-am fi asteptat, pentru console, ci o recompensa pentru cei care precomanda Assassin’s Creed Unity sau Rogue. Jocul este un 2.5D sidescroller, al carui personaj principal este Shao Jun, un asasin antrenat de insusi Ezio Auditore.

Toate detaliile se pot gasi pe blogul oficial Ubisoft, unde producatorul a explicat la ce sa se astepte fanii, si care sunt elementele forte ale lui Assassin’s Creed Chronicles. Pana una alta, avem intr-un final un AC care se petrece intr-o tara asiatica. Poate primim un Assassin’s Creed Chronicles pe viitor si in Japonia.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button