MORE

Assassin’s Creed Chronicles ar putea deveni o serie

Interesantul Assassin’s Creed Chronicles: China va fi redus la statutul unui „bonus” care va face parte din Assassin’s Creed: Unity’s Season Pass. Ubisoft pare sa aiba incredere in idee, şi confirma faptul ca mai multe Chronicles sunt planificate.

„Ne-a placut idea de side-scrolling de tipul Mark of the Ninja” afirma directorul de creatie AC:U, Alex Amancio pentru Eurogamer, „şi ne-am gândit ca ar fi un foarte bun mod de a explora mai mult cateva din universurile pe care le-am creat”.

„Un lucru foarte interesant este ca fiecare capitol in parte din acest joc va fi ilustrat intr-un stil artistic reprezentativ pentru epoca respectiva. De aceea jocul lui Shao Jun se aseamana cu cerneala chinezeasca, cu foarte mult negru si rosu”.

Alte ere, spune Amancio, or sa fie reprezentate prin diferite stiluri special create pentru a se potrivi cu anumite personaje. In momentul de fata nu stim exact cum vor fi lansate viitoarele jocuri Chronicles, daca vor fi titluri de sine statatoare sau lansate alaturi de jocuri mai mari.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. ar fi frumos pe viitor sa gasim acest joc sau asemanator si pe pc in varinata 3d ca si ultimele titluri assassin creed 4 si unity bineinteles cu grafica buna ca unity

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button