PC&Consoles

Assassin’s Creed ar putea sări peste 2017

Ubisoft a confirmat pe la începutul anului că nu va lansa un joc Assassin’s Creed nou anul acesta, iar acum vine vestea că seria ar putea sări și peste anul 2017.

Conform declarației lui Tommy Francois, vice-președinte la Ubisoft, compania încearcă în acest moment să se muleze unei noi filozofii de producție a jocurilor. Proiectele trebuiesc să fie în stadiul alpha cu un an înainte de lansare, și dacă asta nu se întâmplă atunci există o șansă bună să nu vedem un joc Assassin’s Creed sau Far Cry în 2017.

Anul de alpha pe care dezvoltatorii îl au la dispoziție este folosit la rafinare, testare, schimbare și înlocuirea sistemelor care nu funcționează. Asta va permite studiourilor de la Ubisoft să creeze jocuri mai bune și care se îndepărtează de rețeta open-world standard de care compania face abuz în ultimii ani. Cine știe, poate în acest ritm The Crew 2 nu va avea turnuri care relevă harta de parcă mașina n-ar avea deja GPS.

Această schimbare de filozofie, care va pune un accent mai mare pe calitate și inovație cu siguranță va fi benefică pentru fiecare dintre noi care se așteaptă la jocuri din ce în ce mai bune de la Ubisoft.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

2 Comments

  1. Prefer sa astept 3 ani dupa un joc bun si fara probleme decat sa il primesc imediat si timp de un an sa vie bandajat cu patch-uri si alte prostii in continuare sustin si nu cred ca sunt singurul care crede ca Assassin’s Creed Unity si Syndicate sunt niste catastrofe iar noul sistem de perk-uri si skilluri mi se pare o tampenie infernala genul jocului este adventure n RPG sa lase prostia cu skill-urile si sa se mentina c mecanicile din Assassin’s Creed Black Flag pentru ca pana acolo totu a fost in regula dupa seria a luato razna si a decazut nu inteleg dece Sndicate are micro tranzactii si nici nu vreau sa stiu sunt mandru detinator al seriei assassin’s creed ultimele doua jocuri le-am returnat si am terminat campania cu varianta piratata pentru ca jocurile nu merita cumparate deloc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button