PC&Consoles

Assassin’s Creed 2 Overhaul Mod V2 a fost lansat

Nu cred că încape prea mult dubiu că Assassin’s Creed 2 a fost printre cele mai bune titluri ale seriei, și o creație de calitatea căreia Ubisoft a reușit să stea cam departe pentru multă vreme. Nici varianta relansată a jocului pentru noile console n-a fost prea bine primită, unele personaje arătând de parcă au fost scoase dintr-un coșmar. Dar există speranțe pentru cei care vor o variantă ceva mai modernizată a jocului.

Assassin’s Creed 2 Overhaul Mod este creația unui individ care își spune „hecumarine” și are ca obiectiv îmbunătățirea detaliului vizual al jocului, prin înlocuirea tuturor texturilor cu lucrări de rezoluție mai mare, dar fără a schimba stilul jocului. Texturi noi au fost create la nevoie, cele vechi au fost alterate unde era cazul, iar pe ici și colo au fost importate din AC Brotherhood și Revelations, deoarece acestea aveau un detaliu mai bun.

Puteți vedea în imaginile de mai jos rezultatele.

Aceasta este varianta a două a mod-ului de conversie grafică, variante noi fiind în dezvoltare. Obiectivul este cel de-a face texturile de la distanță să arate mai bine cu varianta 3.0, urmând ca 4.0 să adreseze vegetația și interioarele, iar 5.0 va repara posibile greșeli comise în variantele anterioare.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button