GamingRSS PaginaDeMedia

Cel de-al treilea expansion pentru Assassin’s Creed Valhalla ne-ar putea pune față în față cu Ragnarok-ul

Vă mai aduceți aminte când se zvonea că următorul membru din familia AC va fi intitulat Ragnarok? Păi, nu a fost chiar așa, dar e pe-aproape. Am avut ocazia să butonăm la greu Assassin’s Creed Valhalla, o adiție extrem de interesantă și profundă în universul imaginat de Ubisoft, iar cele două expansion-uri lansate până acum nu au făcut decât să adâncească și mai mult complexitatea explorării și al aventurilor.

Din Valhalla în apocalipsă

A treia parte a acestei epopei nordice va debuta în decursul anului viitor, iar leakerii au descoperit deja câteva informații despre ceea ce ne așteaptă. Dacă este să dăm crezare lui jOnathan, noul expansion este intitulat Dawn of Ragnarok iar acțiunea va fi plasată în Svartalfheim. Jucătorii vor putea trece printr-o experiență apocaliptică, adică Ragnarok-ul, acel Twilight of the Gods, dar fix în universul AC.

Informația a fost descoperită prin datamining. Utilizatorul a analizat cel mai recent update pentru Assassin’s Creed Valhalla, iar informațiile prezente fac trimitere către cele menționate mai sus. Printre descoperiri se numără și viitoarele achievement-uri și trofee care vor fi introduse în joc odată cu Dawn of Ragnarok. Acestea indică faptul că jucătorii vor putea explora în voie și cuceri teritoriile noului tărâm fantastic. În plus, Eivor va căpăta noi abilități, precum zborul și invizibilitatea.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button