MORE

AsRock X99 Professional si Formula OC, viitorul apropiat arata bine!

AsRock au anuntat doua placi de baza interesante: X99 Professional si Formula OC. Ambele sunt compatibile cu memoria RAM DDR4 si socket LGA2011-3. Avem un numar de opt sloturi pentru RAM si posibilitatea de a configura un quad-channel.

Ca sloturi pentru expansiune, ambele placi dispun de cinci PCI-Express 3.0 16x, zece porturi SATA 3, dar si porturi USB 3.0 si evident cele audio. Cele doua porturi Ultra M.2 ne-au atras atentia: un port poate atinge viteza de 1GB/s, desi in momentul de fata SSD-urile cu aceasta conectivitate au maxim 750MB/s, si un lucru si mai interesant ar fi daca s-ar putea pune in RAID doua SSD-uri pe acele sloturi.X99-Professional_topX99-OC-Formula_top

La fel ca si pe restul placilor X99 de la AsRock, acestea au un etaj de alimentare format din 12 faze care suporta un consum maxim de 1300Wati, pentru overclock-ing extrem. In acest moment ne multumim doar cu…placile de baza, pentru ca despre restul nu avem voie sa vorbim. Inca. In poza din stanga puteti vedea AsRock X99 Professional iar in dreapta Formula OC.

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button