ȘtiriTech&IT

ASRock a dezvăluit informații despre procesoarele Intel 14th Gen Raptor Lake Refresh

Există pe lumea asta niște oameni special, eroi pentru jurnaliștii ca mine. Persoane care au răbdarea să urmărească agregatoare de știri din China și ne țin pe noi restul la curent cu toate noutățile direct din inima fabricii. Fix o astfel de știre a apărut recent, după ce o pagina oficială ASRock China a publicat un articol în care vorbește despre următoarea generație de procesoare Intel 14th Gen Raptor Lake Refresh.

ASRock Intel 14th Gen Raptor Lake Refresh

Din acest material aflăm chestii interesante, precum faptul că performanța single-core va îmbunătățită cu până la 8%, în timp ce rezultatele în multi-core vor fi cu până la 15 procente mai mari. Dar partea cea mai tare este că articolul începe cu perioada lansării: octombrie 2023. Deci cât, două luni? P-acolo. Așa că dacă urmăriți un upgrade la următoarea platformă de la Intel, cam e timpul să puneți bani la ciorap.

Alte informații pe care le mai aflăm de la ASRock sunt legate de memoria suportată. Procesoarele Intel 14th Gen Raptor Lake Refresh oferă suport nativ pentru standardul DDR5-6400 JEDEC. Upgrade-ul este măricel față de generația anterioară și marchează a treia platformă Intel care folosește memorie DDR5. Producătorul a mai anunțat și câteva modele deja disponibile de plăci de bază care vor fi compatibile cu noile procesoare.

ASRock Intel 14th Gen Raptor Lake Refresh

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button