MORE

Aspirator cu sac sau fara sac?

Desi la prima vedere aspiratoarele fără sac par a fi prima alegere, s-ar putea sa-si dovedeasca practicitatea si economia un aparat cu sac.

Dincolo de puterea de aspirare, aspiratorul fara sac obliga utilizatorul la curatarea rezervorului dupa fiecare folosire si expunerea sa la praf.

Aspiratoarele cu sac poate oferi o capacitate de stocare mai mare, pana la 4 litri de murdărie. Sacii sunt mai igienici, dar schimbarea lor regulata presupune costuri suplimentare.

Aspirator cu sac Avantaje   Dezavantaje
Costa mai putin  Trebuie cumparati saci
Mai igienic si potrivit pentru persoanele cu alergii Mai putin practic
Capacitate mai mare Putere de aspirare mica daca sacul e plin
Aspirator fara sac Practic  Mai scump
Mai ieftin (nu mai cumperi saci) Necesita mai multa intretinere
Mai ecologic Mai putin igienic 

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button