PC&Consoles

Ashes of Creation promite să reînvigoreze MMO-ul

Cu o zi în urmă și-a făcut apariția pe Kickstarter o propunere pentru un MMO nou, numit Ashes of Creation. Jocul cerea 750 de mii de dolari în finanțare, iar astăzi deja a trecut de 1 milion de dolari.

Ashes of Creation este un MMO la care jucătorii vor fi responsabili pentru clădirea unei lumi, fiecare oraș fiind generat ca urmare a acțiunilor acestora, evoluând în funcție de cum preferă cei din jur să își petreacă timpul. Spre exemplu, dacă un grup de jucători preferă ca un oraș să nu se extindă într-o zonă pentru care aveau alte planuri, atunci vor putea declara război asupra acelui oraș transformând urbea într-o ruină și distrugând orice fel de beneficiu ar fi adus altor jucători.

Jocul include un sistem economic detaliat, la care nu există vreo casă de licitații globală, totul fiind construit pe baza ideii de piețe locale, caravane și o circulație a bunurilor care poate fi afectată de jucători. Economia, și în efect soarta tuturor personajelor, mai este afectată și de condițiile de mediu. Nu doar de trecerea sezonieră a timpului, unde frigul iernii chiar va avea un impact asupra lumii, dar și de calamități naturale precum vulcani.

Ashes of Creation mai include un sistem de politică, abilitatea de-ați clădi propriul colțișor personal în lume, plus o poveste care se va desfășura prin misiuni și evenimente.

De producția sa se ocupă Intrepid Studios, o companie formată de oameni care au lucrat în trecut la EverQuest, Star Wars Galaxies, Planetside și multe alte jocuri de renume. Ashes of Creation va fi lansat abia la sfârșitul anului 2018, deși mai probabil va sosi în 2019.

[Kickstarter]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button