GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Asa se fac sunetele pentru noul Halo Infinite

343 Industries a lansat un set de video-uri in care ne arata cum echipa care se ocupa de partea audio a jocului a capturat unele sunete din Halo Infinite, joc ce urmeaza sa apara pe Xbox One si PC. Ambele videoclipuri sunt fantastice si ofera o privire la metodele amuzante prin care sunetele pentru creaturi, arme si vehicule sunt obtinute de oamenii care lucreaza la acest joc.

Starul show-ului este Gyoza, un pug pe care cei de la 343 l-au adus in studio pentru a-i inregistra sunetele scoase cu scopul de a insufleti extraterestrii din joc. Ne putem imagina cu usurinta cum vor fi folosite aceste sunete.

Revenind la videourile despre care vorbeam, acestea dateaza din August si au fost actualizate pe YouTube de catre un AI. In aceste imagini vedem cum echipa inregistreaza tot felul de arme, de la carabine automate la shotgun-uri. Pe langa asta, vedem si cum sunt obtinute sunetele pentru torte, galeti, tigai, explozii si alte chestii incluse in lumea jocului.

Echipa care lucreaza la Halo Infinite a mai inregistrat si rachete, a condus vehicule pe trasee de teste si s-au distrat pentru a captura sunete aditionale pentru joc. Jocul va fi lansat in perioada sarbatorilor in 2020 si va fi un titlu de lansare pentru generatia urmatoare de console, Scarlett. Acesta va fi insa disponibil si pe Xbox One.

GameSpot

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button