GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Așa arată World of Warcraft Classic

Săptămâna viitoare fanii seriei World of Warcraft vor avea ocazia să revină la joc așa cum era în vremurile de altă dată, când cel mai căutat lucru din Azeroth era soția lui Mankrik.

World of Warcraft Classic nu restaurează doar conținutul ancestral, Vanilla după cum l-ar numi poporul, de care lumea s-a bucurat atât de mult până la Cataclysm, dar și grafica veche. MMO-ul a primit pe parcursul anilor câteva îmbunătățiri sesizabile la partea de modele, texturi și efecte vizuale. Dar cei care chiar duc dorul vremurilor bune pot să reactiveze grafica veche.

Puteți vedea mai jos o comparație dintre cele două variante ale jocului.

Chiar dacă o variantă jucabilă a variantei clasice trebuia să fie disponibilă abia din noiembrie, oamenii curioși de pe internet au găsit metode de a folosi nenumăratele unelte disponibile pentru WoW pentru a face varianta de pre-load să își dezvăluie secretele.

Cei interesați să vadă cu ochii lor despre ce este vorba fie se pot duce la BlizzCon să joace un demo, fie pot cumpăra un bilet virtual pentru eveniment, care le va oferi acces la o varietate de recompense, printre care și demo-ul cu pricina. Oferta este limitată, în sensul că demo-ul nu va mai funcționa după ziua de 8 noiembrie.

World of Warcraft Classic va fi lansat atunci când va fi lansat.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button