PC&Consoles

Așa arată Wild West Online în mișcare

Din moment ce Red Dead Redemption 2 nu va fi lansat anul acesta, iar varianta de PC probabil va sosi și mai târziu, nu prea există pe piață un joc despre vestul sălbatic de multiplayer.

Pentru a umple acest vid, și-a făcut apariția de nicăieri Wild West Online, iar acum chiar aveți la dispoziție un clip de gameplay din ceea ce pare a fi varianta alpha a jocului, din moment ce testul alpha-ul efectiv va fi disponibil din această vară pentru cei care au cumpărat jocul.

Se poate vedea clar că jocul nu are tocmai cel mai bun nivel de calitate în ceea ce privește animațiile, mișcarea sau sunetul, dar considerând cât de populare sunt dezastre tehnice ca Friday the 13th și Playerunknown’s Battleground, asta probabil nu va afecta dorința publicului de a-l juca.

Wild West Online este un joc de multiplayer MMO-icesc, ce conține și componente de PvE, iar deocamdată pare să promită foarte multe. Dacă se va și ține de acele promisiuni nu este clar în acest moment. Cel mai probabil se vor repeta tendințele maniei zombie survival și a maniei jocurilor de tipul battle royale, care practic încă nu au un exemplar bun pe piață.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button