PCȘtiri ITTECH

Așa arată procesorul aniversar AMD

Săptămânile trecute și-au făcut apariția pe internet semne că AMD ar pregăti un soi de procesor aniversar pentru a marca cei 50 de ani care au trecut de când compania a fost înființată. Iar acum încep să apară semne și mai concrete care arată exact la ce ar trebui să ne așteptăm.

Procesorul aniversar va lua forma unui Ryzen 7 2700X, ce nu prea aduce nimic diferit în ceea ce privește hardware-ul efectiv sau frecvențele, funcționând tot la 3.7GHz ca standard, cu un mod de boost ce atinge 4.3GHz. Diferențele țin de împachetarea procesorului, ce aduce o cutie special marcată cu aniversarea a 50 de ani, iar carcasa sa efectivă vine cu un marcaj special. O semnătură gravată cu laser a lui Lisa Su, căpetenia companie, sub tutela căreia AMD a reușit să iasă din ruina lăsată de arhitectura Bulldozer.

Modelul acesta nu este menit să ofere ceva în plus față de procesorul care există deja pe piață de mai bine de un an, ci este pur și simplu o piesă de colecție, menită pentru cei care vor să aibă în vitrină (sau în PC) o mostră simbolică ce va aminti de aniversarea unei jumătăți de secol de când AMD s-a apucat de produs procesoare.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button