RSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

Așa arată primul telefon pliabil comercial, FlexPai

De ani de zile tot sperăm să vedem pe piață un telefon care poate fi făcut sul, sau o tabletă care poate fi împăturită. Iar anul acesta pare că în sfârșit va fi lansat pe piață primul astfel de dispozitiv.

Numele său este FlexPai, este produs de Rouyu Technology ( cunoscut și ca Royole Corporation) din China, și va fi lansat în luna decembrie, fiind disponibil acum la precomandă pentru cei curioși. Reclama de mai jos a dispozitivului arată foarte frumos, promițând un telefon care poate fi extins până ce capătă dimensiunea unei tablete de 7.8 inch, având practic nu două ecrane, ci trei ecrane flexibile. Cel de pe balama poate fi folosit pentru notificări și alte funcții de acest fel.

Când vine vorba de cum funcționează în mod efectiv acest telefon, puteți vedea mai jos o demonstrație a unui FlexPai. Dispozitivul chiar este pliabil, iar în cea mai mare parte pare că își face treaba. Nu grozav, fiind foarte probabil un dispozitiv oarecum grăbit pe piață pentru a putea fi primul, dar este pliabil… predominant. Din moment ce acea balama conține un element destul de mare care împiedică apropierea celorlalte două părți, probabil nu va fi tocmai mic nici când este împăturit.

Pe partea de hardware, telefonul folosește un chipset 8150 (succesorul lui 845) construit pe procesul de 7 nanometri. FlexPai dispune de 6GB de memorie RAM, are camere de 20 și de 16 megapixeli, are încărcare rapidă, și funcționează pe baza sistemului de operare Water OS, care foarte probabil este o variantă de Android.

Prețul pentru FlexPai este de aproximativ 1300 de dolari.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button