PCTECHTech&IT

Așa arată prima placă video de la Intel

Puțin câte puțin, Intel continuă să ne tachineze cu privire la prima lor placă video, care este în continuare programată să fie lansată în 2020. Majoritatea întrebărilor nu vor primi răspuns până atunci. Între timp, dacă vă întrebați cum ar putea arăta rezultatul final, Intel a dat voie să fie aruncată o privire la GDC 2019.

Imaginea de mai sus, obținută de la TechRadar, arată primul design al carcasei pe care Intel se gândește să îl adopte. Ca să nu existe dubii, ceea ce priviți mai sus este o randare și nu un produs real, deși cam arată direcția spre care se îndreaptă Intel.

Din punctul nostru de vedere, se pare că Intel a modificat doar o randare a SSD-ului său Optane 905P, a adăugat un ventilator și a făcut-o de două ori mai groasă pentru această previzualizare. Aceasta este cu siguranță o posibilitate. Intel se află în plină campanie de marketing în domeniul grafic și încearcă să genereze suficient zgomot în timp ce ne dezvăluie doar cât e suficient pentru a ne stârni interesul.

Dacă acesta va rămâne sau nu design-ul final, rămâne de văzut, dar ne-ar surprinde dacă ar fi vorba de așa ceva. După cum se arată, este o placă relativ mică. La această mărime, este puțin probabil ca performanța să fie apropiată de plăcile de top de la AMD și Nvidia.

Acum doar speculăm, dar așteptările noastre de performanță de la o placă de aceste dimensiuni este comparabilă cu un GeForce GTX 1050 sau poate un GTX 1660 Ti, în cel mai fericit caz. Evident că s-ar putea schimba, și este cu totul posibil (chiar probabil) ca producătorul să ajungă la plăci video mai mari. Cu toate acestea, dacă Intel se gândește serios să facă o placă video atât de mică, bănuiala noastră este că va fi relativ ieftină și lentă.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button