GamingPC&ConsolesTech&IT

Așa arată noul joc Predator

Nu, nu este iar Wildlands

De când a început (și murit spontan la nivel AAA) mania jocurilor asimetrice, lumea s-a tot întrebat cât va dura până ce va fi lansată o adaptare de acest gen a filmului Predator.

Eh, răspunsul este cu un pas mai aproape de a fi tangibil, pentru că a fost prezentat la Gamescom 2019. Jocul se numește Predator Hunting Grounds și este creat de studioul IllFonic, responsabil și pentru Friday the 13th.

Premiza jocului este destul de simplă. Câțiva soldați înarmați până în dinți sunt trântiți într-o junglă ostilă, iar pe undeva pe acolo un alt jucător este un Predator foarte bine echipat, foarte puternic, în stare să devină invizibil și foarte periculos. Știți voi, cum era Evolve înainte ca lucrurile să devină incomode spontan din cauza marketingului jocului.

Predator Hunting Grounds va fi lansat anul viitor, însă deocamdată a fost anunțat doar pentru Playstation 4. Nu știu să vă spun momentan care sunt șansele să ajungă pe alte platforme. Dar probabil la un moment cineva are să urle să „get to ză chopaaa”.

[Polygon]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button