GamingPC&ConsolesTech&IT

Așa arată noua hartă a lui PUBG

PUBG a primit un nou update zilele trecute care adaugă un mult așteptat mod de antrenament, care vă permite în sfârșit să testați arme și mașini fără teama că cineva are să vă dirijeze o tigaie în tărtăcuță. Alături de acel update a mai sosit și un nou mod de joc orientat pe puști cu lunetă, precum și o sumedenie de alte lucruri care nu sunt încă vizibile, dar sunt acolo.

Și pentru că nu ai cum să ascunzi ceva de comunitatea foarte curioasă a jocului, avem acum o idee destul de clară despre cum arată harta cu zăpadă a lui PUBG, care ar trebui să își facă apariția la iarnă. Puteți vedea mai jos o reprezentare artistică provizorie a sa.

Pubg winter mapHarta se numește Dihor Otok și va fi a treia ca dimensiune, după Erangel și Miramar. În fișierele au mai fost descoperite urme ale posibilității că harta va avea o variantă de noapte, astfel fiind îndeplinite două cereri ale publicului: zăpadă și întuneric. În ceea ce privește decorul, au fost găsite urme ale unor turnuri, rachete și chiar un labirint care pare să fie asociat unui parc de distracții.

Mai important de atât jocul pare că va primi un mod nou, numit Conquest, la care participanții vor trebui să captureze o zonă din lume. Va avea în curând un nou tip de explozibil, de tipul C4, ceea ce va face crearea de capcane și mai interesantă în curând. Iar cei care s-au săturat să se plimbe cu Dacia, și vor să aibă o altă vechitură la îndemână, par că vor avea în curând o Broscuță cu care vor putea face cascadorii și diverse accidente mai mult sau mai puțin fericite prin PUBG.

Harta și toate noutățile probabil vor intra pe serverul de test în această toamnă și ar trebui să apară în varianta normală a jocului prin decembrie.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button