RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Așa arată noile telefoane Samsung Galaxy S10

Marele anunț al noilor telefoane Samsung din seria Galaxy S10 se apropie, dar securitatea informațiilor fiind cum este prin industrie, au început deja să apară pe internet imagini cu aceste trei modele.

Imaginea cu pricina vine de la Evan Blass, un individ celebru pentru tendința de a leak-ui tot soiul de informații despre telefoane mobile în ultimii ani, cu acuratețe foarte mare.

Puteți vedea, astfel, cum diferă între ele cele trei modele la exterior. Cel mai ieftin dintre ele, Galaxy S10E, dispune de două camere pe spate și o cameră frontală, iar ecranul său pare a fi cel mai modest ca dimensiune. Al doilea ca mărime, Galaxy S10 cel normal și fără vreun al sufix sau prefix, dispune de trei camere principale, cu siguranță fiecare având o utilitate. Iar varianta S+ nu doar că este foarte mare, iar conform zvonurilor ar avea un ecran OLED, dar dispune și de două camere frontale.

Pe de o parte, prezența lor este binevenită. Pe de alta, faptul că a trebuit scobit ecranul în așa hal pentru a le include cu siguranță nu va aduce genera prea multă iubire pentru acest design din partea unui segment din public. Dacă o găurică mai putea fi iertată, în cazul unei singure camere, scobitura destul de mare necesară pentru includerea celor două camere ar putea avea nevoie de ceva mai mult efort de convingere pentru ca publicul să nu strâmbe din nas.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button