TECHTech&ITTelefoane

Așa arată Google Pixel 4

Google a decis că s-a săturat să tot apară leak-uri despre noile sale telefoane, așa că a decis să facă propriul leak despre noul Pixel 4. 

Compania a publicat o imagine cu noul telefon, afișând destul de clar noua configurație a camerelor. Acestea sunt strânse într-un pătrat rotunjit, cu două obiective, un LED și încă două perforări mai mici, probabil legate de un alt senzor optic pentru focalizare, sau poate un microfon, sau cine mai știe ce altceva ar putea fi îngrămădit acolo. Absent de pe spate este senzorul de amprentă, ceea ce ar putea însemna că fie l-au mutat pe lateral, fie pe față.

Pe lângă asta, nu prea sunt detalii oficiale despre telefon, așa că va trebui să așteptați până în luna octombrie să aflați mai multe. Desigur, până atunci tot vom avea parte de leak-uri. Iar acestea sugerează că telefonul va folosi detecție de gesturi, permițând controlarea dispozitivului fără ca ecranul să fie măcar atins.

Probabil vă întrebați de ce Google a decis să dezvăluie de acum designul acestui telefon. Un răspuns posibil ar putea fi recentele speculații despre designul noului iPhone, ce seamănă destul de mult cu cel proiectat de Google. Astfel, atunci când ambele telefoane vor fi lansate, lumea nu va putea spune că și-au copiat designul unul de la altul. Mai probabil l-au cumpărat de la Huawei Mate 20.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button