PC

Așa arată ediția aniversară a ThinkPad

ThinkPad este un nume asociat de foarte mulți oameni cu un laptop făcut pentru muncă. Sisteme suficient de robuste și fiabile încât să fie folosite până și pe Stația Spațială Internațională.

Această serie a fost creată de IBM în anul 1992, care a dezvoltat modele nou pentru 13 de ani de zile. În 2005, Lenovo a preluat divizia de produs PC-uri a IBM, continuând tradiția de a crea sisteme dedicate celor care au nevoie de un sistem portabil pentru muncă.

Iar din moment ce ne apropiem de aniversarea a 25 de ani de la apariția primului model, era de așteptat ca ceva special să fie pe drum. Modelul va aniversar a fost zărit într-o listare de pe un site oficial Lenovo, dedicat partenerilor săi de afaceri. Aici era prezent destul de clar un ThinkPad aniversar, cu un design ceva mai apropiat de ce era seria în vremurile de altă dată.

Sigla este mult mai colorată, punctul de tracking este roșu, track-pad-ul vine cu o funcție de scroll, tastatura are șapte rânduri de butoane, există un senzor de amprentă, are camere și microfoane suficiente pentru comunicarea prin internet, iar în general pare a fi un laptop destul de solid.

Nu sunt încă informații oficiale despre specificațiile noului ThinkPad sau despre prețul său. Lansarea va avea loc înainte de luna decembrie.

[Hexus]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button