PC&Consoles

Așa arată Beyond Good and Evil 2 în acțiune

Beyond Good and Evil 2 a fost prezentat la E3, sub forma unui trailer de CGI care nu prea conținea gameplay efectiv.

Era un motiv bun pentru asta, jocul este încă la un nivel destul de primitiv, așa că s-a optat pentru o prezentare CGI care să fie mult mai impresionantă și să fie pe placul publicului care tot așteaptă anunțul…a doilea anunț al jocului de aproape un deceniu.

Dar ca să dovedească faptul că nu este totul o minciună, Michel Ancel a prezentat aproape un sfert de oră de gameplay efectiv. Acesta a demonstrat de ce este în stare motorul jocului și exact care este scara noului joc.

Simplu spus, este construit cu simulare detaliată în minte și este masiv, având planete întregi care pot fi explorate. Însă nu planete lipsite de conținut, ca în No Man’s Sky, ci locații vii, care nu doar că sunt locuite, dar pot fi alterate pe viu de diverși factori ai mediului. Spre exemplu, un meteorit poate lovi o planetă, generând schimbări clar vizibile ce nu sunt scriptate să se întâmple mereu în același loc.

Tehnologia demonstrantă seamănă pe alocuri cu ceva ce am vedea în Star Citizen, așa că dacă nu era deja o perioadă bună pentru fanii jocurilor spațiale, acum cu siguranță este. Desigur, asta dacă nu cumva Beyond Good and Evil 2 va fi anulat, din nou.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button