RSS PaginaDeMediaTech&ITTelefoane

Asa ar putea arata Samsung Galaxy Fold 2

Cu cat ne apropiem mai mult de lansarea lui Samsung Galaxy Fold, un lucru amuzant continua sa se intample. Nu doar ca telefoanele pliabile sunt o directie serioasa in planurile pe termen lung ale Samsung, dar compania continua sa patenteze design-uri de telefoane pliabile unul dupa altul, iar de aceasta data am putea avea imaginea lui Galaxy Fold 2 si ne putem crea o impresie despre design.

Se pare ca Samsung a aplicat trei noi proiecte de patentare pentru telefoane pliabile acum doua saptamani. Acestea au fost publicate luni in baza de date a Biroului pentru Proprietatea Intelectuala a Uniunii Europene si echipa de la LetsGoDigital a creat niste randari 3D pe baza schitelor din documentatia patentului.

Aceste patente dezvaluie trei design-uri pentru telefoane pliabile de la Samsung, care ar putea fi modelele pentru anul 2020. Doua dintre acestea sunt foarte similare cu Samsung Galaxy Fold ce urmeaza sa fie lansat in Septembrie, diferenta principala fiind un notch mai mic in momentul in care telefonul este „intins”.

Un al treilea design ne arata insa un telefon care se pliaza pe orizontala, ci nu pe verticala:

De cele mai multe ori, cand apar rapoarte despre aprobarea de patente precum acestea, avem parte de imagini care ne arata o versiune incipienta a produsului. Din nou, este interesant ca toate aceste trei proiecte au aparut si au fost si aprobate intr-o perioada foarte scurta de doua saptamani. Asta ma pune insa pe ganduri, pentru ca din moment ce deja stim cum va arata Samsung Galaxy Fold si varianta finala vine in Septembrie, aceste schite ar putea indica deja faptul ca Samsung sunt in procesul de dezvoltare pentru Galaxy Fold 2.

IFA 2019 incepe pe 6 Septembrie la Berlin, asa ca avem o sansa sa aflam mai multe detalii despre aceste proiecte, cat si despre Galaxy Fold direct de la Samsung, care se pare ca deja lucreaza la urmatoarele modele.

BGR

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button