Telefoane

Așa ar putea arăta iPhone 8

Dacă ardeați de nerăbdare să știți cum ar putea următorul iPhone, noi previziuni despre forma sa și-au făcut apariția pe internet.

Aceste imagini au fost făcute tot pe baza unor informații obținute de la diverșii producători de hardware care lucrează alături de Apple, de către un contribuitor al publicației Forbes, alături de producătorul de carcase de telefon Nodus. iPhone 8 este caracterizat de două lucruri notabile: ecranul său imens de 5.8 inch ce acoperă cam toată suprafața frontală și prețul său de peste 1000 de dolari.

iPhone 8 va include caracteristicile de bază cu care ne-a obișnuit Apple de la ultima sa creație, precum ansamblul de două camere, lipsa unui jack audio și difuzoare duble în partea inferioară a dispozitivului. Alături de aceste caracteristici veți mai găsi un mini-display bifurcat în partea superioară a telefonului, cu difuzorul pentru apeluri și ansamblul de camere în mijloc, ce este folosit la afișarea nivelului bateriei, a semnalului și a micilor semne de notificare.

Absent din acest render este un senzor de amprentă, despre care se presupune că fie a fost integrat în ecran, fie se află acum în butonul lateral de pornire.

Telefonul ar trebui să fie anunțat în luna septembrie, la tradiționalul eveniment găzduit de către Apple.

[Forbes]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button