Telefoane

Așa ar arăta iPhone 8

Ne apropiem de anunțul lui iPhone 8, telefonul aniversar prin care Apple vrea să marcheze trecerea a 10 ani de când a lansat această serie celebră și monstruos de profitabilă de dispozitive.

Acest model promite să fie foarte special, nu în sensul în care va adăuga înapoi jack-ul audio dispărut în ultimele variante. În schimb, noul telefon va fi construit în așa fel încât ecranul său să ocupe cam toată suprafața părții frontale, marginile fiind aproape inexistente. Până acum tot ce știm despre iPhone 8 a venit sub forma zvonurilor și a leak-urilor care s-au tot perindat pe internet, iar de această dată cineva a mers cu un pas mai departe și a construit un iPhone 8 pe baza acestor zvonuri.

Un individ numit Steve Hemmerstoffer susține că a dobândit informații detaliate despre aspectul telefonului, direct de la o fabrica unde iPhone 8 este construit. Dar în loc să le publice pur și simplu pe internet, a decis să meargă cu un pas mai departe. A creat un iPhone 8, sau cel puțin o machetă a sa, folosind unelte industriale de modelare a metalului.

Noul telefon schimbă aranjamentul camerelor duble, acestea fiind dispuse acum pe verticală, iar dimensiunea sa este undeva între iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Modelul cel nou ar trebui să fie dezvăluit în această toamnă, iar lansarea sa pare că ar avea loc spre finalul anului. Prețul acestei ediții aniversare se estima a fi la în jur de 1000 de dolari/euro. Alături de iPhone 8 este posibil să vedem și progresia tradițională a seriei sub forma lui iPhone 7S și iPhone 7S plus, tot în această toamnă.

[Tiger Mobiles]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button