TECH

Arya Stark ( Masie Williams ) isi troleaza fanii intr-un mare fel

Masie Williams, cunoscuta pentru rolul pe care il interpreteaza in popularul serial Game of Thrones, nu este la prima abatere de acest gen. In trecut si-a mai trolat putin fanii pe Instagram si cu alte ocazii. Dar de aceasta data pare ca s-a intrecut pe sine, rezultatul fiind clipul de mai jos.

Premisa a fost destul de simpla pentru acest clip, fiind si un mod de a populariza serialul, Massie fiind pusa in postura de „sosie” a sa, fiind o vanzatoare generica de magazin. Cateva camere ascunse si ceva swag pus la dispozitie de HBO, o Arya usor contrariata de afimatiile cumparatorilor si Loraine si-a facut aparitia in spatele tejghelei.

Cateva reactii mai in colo si cativa clienti care au plecat acasa cu niste cadouri si clipul si-a gasit finalitatea. Totusi, este de mentionat ca acest gen de marketing non-traditiional este practicat de HBO inca de pe vremea serialului The Sopranos, dar fac deliciul telespectatorului si pana la urma, ajung sa uneasca comunitatea de fani. Ceea ce este un lucru bun pana la urma.

De dragul conversatiei o sa mai aruncam pe final un clip cunoscut al tinerei artiste, pentru a puncta mai bine genul de umor pe care Massie il abordeaza atunci cand interactioneaza cu fanii.

[NYLON Video]

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button