GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Artifact pierde jucători, iar cărților din joc le scade valoarea

Acum mulți ani în urmă fanii lui Magic: Gathering au învățat un lucru foarte simplu despre jocurile de cărți de colecționat: cărțile sunt jucării, nu investiții, iar jucăriile doar ocazional și în mod neașteptat se apreciază ca valoare. O jucărie nu este o protecție împotriva inflației. Se pare că unii dintre jucătorii lui Artifact nu au învățat această lecție, deoarece jucătorii au fost indignați când un exploit minor le-a permis jucătorilor să inunde piața jocului prin achiziționarea de pachete de cărți la reducere.

În timp ce Valve a susținut că impactul general va fi neglijabil, mulți jucători sunt supărați de faptul că acele cărți cu valoare presupusă de ei a fi fixă ​​sunt deja devalorizate.

Bineînțeles, nu sunt atât de mulți jucători din joc chiar acum pentru a avea o opinie în acest sens; se pare că jocul a pierdut deja o mare parte a bazei sale de jucători, mergând de la un vârf de aproximativ 60.000 de jucători la lansare până la 11.000 în ultima săptămână. Aceasta este o veste proastă pentru un joc nou care este oferit contra cost și nu are nici o progresie liberă, mai ales atunci când jocul a fost lansat pe 28 noiembrie. Acest lucru nu are cum să fie tocmai liniștitor pentru Valve.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button