Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Artifact pierde jucători, iar cărților din joc le scade valoarea

/
/
/
img

Acum mulți ani în urmă fanii lui Magic: Gathering au învățat un lucru foarte simplu despre jocurile de cărți de colecționat: cărțile sunt jucării, nu investiții, iar jucăriile doar ocazional și în mod neașteptat se apreciază ca valoare. O jucărie nu este o protecție împotriva inflației. Se pare că unii dintre jucătorii lui Artifact nu au învățat această lecție, deoarece jucătorii au fost indignați când un exploit minor le-a permis jucătorilor să inunde piața jocului prin achiziționarea de pachete de cărți la reducere.

În timp ce Valve a susținut că impactul general va fi neglijabil, mulți jucători sunt supărați de faptul că acele cărți cu valoare presupusă de ei a fi fixă ​​sunt deja devalorizate.

Bineînțeles, nu sunt atât de mulți jucători din joc chiar acum pentru a avea o opinie în acest sens; se pare că jocul a pierdut deja o mare parte a bazei sale de jucători, mergând de la un vârf de aproximativ 60.000 de jucători la lansare până la 11.000 în ultima săptămână. Aceasta este o veste proastă pentru un joc nou care este oferit contra cost și nu are nici o progresie liberă, mai ales atunci când jocul a fost lansat pe 28 noiembrie. Acest lucru nu are cum să fie tocmai liniștitor pentru Valve.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar