GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Artifact nu o duce prea bine

Când Valve a dezvăluit Artifact la The International, publicul a răspuns cu un răsunător ”Meeeeeeeh” și cu ocazionalul „Buuuuu”. Dar în momentul lansării a fost foarte mult entuziasm în jurul său și a pieței pentru cărți ce a permis unor indivizi să își recupereze investiția inițială făcută la achiziția lui Artifact.

De atunci, jocul nu o duce tocmai la fel de bine, pierzând mai bine de jumătate din baza sa de jucători în doar o lună. Conform statisticilor de pe Steam Charts, de la sfârșitul lui noiembrie și până acum mai bine de 6000 de jucători au decis că poate ar fi mai bine să se lase de titlul pe care l-au cumpărat.

ARTIFACT

Zilnic, Artifact mai are în acest moment aproape 3000 de jucători, în unele perioade scăzând chiar la mai puțin de 2000 de jucători. Nu doar asta, dar Valve nu pare să mai fi făcut prea multă zarvă despre joc în ultima vreme. Totuși, compania a declarat anul trecut că este determinată să rămână alături de joc pentru oricât timp va fi necesar ca acesta să aibă succes.

Și cât va dura asta? Probabil până când îl vor face gratuit și vor lansa suficient de mult conținut pentru el încât să facă acea piață de cărți foarte atractivă. Până atunci, Artifact pare că va continua să piardă jucători, ceva ce nu este benefic pentru un joc de multiplayer.

[MassivelyOP]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button