GamingPC&ConsolesTech&IT

Arma 3 va putea fi jucat gratuit în acest weekend

Pentru că tot urmează Valentine’s Day și romantismul plutește în aer, nimic nu poate fi mai romantic decâ timpul petrecut cu cei pe care îi iubiți într-un simulator militar foarte serios. Așa că lăsați florile și cadourile sentimentale, scoateți jargonul militar de la naftalină, pregătiți-vă de lupte intense și poate ocazia de a arunca în aer niște tancuri. Arma 3 oferă toate astea și multe altele în acest weekend, când va avea pentru un scurt timp o reducere de preț și vă va da posibilitatea să jucați gratuit până luni.

Probabil că cei mai mulți dintre cei care peferă simulatoarele militare dețin deja cel puțin unul dintre jocurile Arma, dar genul ar putea avea probabil un număr și mai mare de adepți dacă mai mulți oameni și-ar da seama că este mai accesibil decât pare. Asta nu înseamnă că este cel mai intuitiv joc, sau că ar fi foarte ușor să vă dați seama despre cum funcționează lucrurile, dar nu este, de asemenea, doar un shooter militar. Arma 3 este un joc de tip sandbox și o platformă pentru crearea de noi moduri, jocuri și servere personalizate. Există chiar și karting.

Există și unele creații impresionante ale jucătorilor, inclusiv un mod extrem de fantezist Halo. Și apoi mai există și un mod de coșmar Lego.

În weekend, jocul de bază, expansion-ul și pachetele DLC vor fi de asemenea disponibile la ofertă cu până la 66% reducere pe Steam.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button