GamingPC&ConsolesTech&IT

Arma 3 poate fi jucat gratuit în acest weekend

Daca ești un fan al genului FPS, și preferi în special jocurile care merg mai mult pe partea de simulare, vei fi fericit să știi că Arma 3, shooter-ul realist realizat de Bohemia Interactive, poate fi jucat gratuit în acest weekend pe Steam.

Promoția a început deja și va rula până luni, 3 aprilie, ora 20 (ora locală). Aceasta include jocul de bază complet, cu toate armele și vehiculele care vin cu jocul de bază, editorul de scenarii, toate modurile multiplayer, plus campaniile de single player Bootcamp Prologue și The East Wind.

De asemenea, Arma 3 poate fi achiziționat la reducere în această perioadă, ajungând să coste 11,89 euro jocul de bază, sau 20,39 euro versiunea Apex Edition. Majoritatea DLC-urilor beneficiază și ele de un discount considerabil.

Bohemia a mai publicat, de asemenea, și un grafic pentru Arma 3 care a dezvăluit recent că simulatoarele de război pot fi destul de populare. Pentru activarea promoției dați click pe link-ul de sub trailerul și poza de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button