GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Arma 3 poate fi jucat gratis pentru o vreme

Bohemia vă cheamă la luptă

Vă este dor de un simulator de război? În contextul geo-politic curent… bine, dar aveți parte de unul gratuit oricum în această perioadă. Bohemia Interactive anunță că Arma 3 poate fi butonat fără a-l cumpăra până în ziua de 19 ianuarie. Intrați pe Steam, jocul vă stă la dispoziție.

Arma 3 mai are parte în această perioadă și de o reducere, valabilă atât pentru jocul de bază, cât și pentru DLC-ul său amplu. Va trebui să îl cumpărați dacă vreți să continuați aventura.

În cazul în care n-ați avut până acum plăcerea de a juca un exemplar al seriei Arma, atunci vă puteți aștepta la ceva ce încearcă să emuleze stângăcia războiului, precum și profunzimea tactică ce poate fi obținută atunci când colaborezi cu alți oameni.

Dar dacă joci de unul singur, cu AI-ul, atunci te poți aștepta la ocazionale momente amuzante. Țin minte și acum demo-ul lui Arma 2, când am fost călcat de un coechipier. Desigur Arma 3 a îmbunătățit AI-ul, așa că astfel de incidente nu se repetă atât de des. E chiar păcat, a fost foarte amuzant acel demo.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button