Tech&ITRSS PaginaDeMediaTECH

Arm Ltd. blocat – divizia China stagneaza datorita fostului CEO

Arm Ltd. este o companie detinuta in prezent de Softbank, avand o divizie special creata pentru China, numita Arm China. Pentru o perioada de timp, divizia respectiva a functionat in Shenzen, colaborand cu diversi clienti locali. Astazi, in urma unor evenimente suprinzatoare, Arm Ltd. cu sediul in Marea Britanie il acuza pe fostul CEO Arm China.

Motivul pentru care a fost acuzat ar fi in stransa legatura cu practicile efectuate si tentativa de sabotare a business-ului. Divizia Arm China il avea ca director general pe Allen Wu, care a fost concendiat in luna iunie. Cu toate acestea, domnul Wu a refuzat sa mai coopereze din acel moment. El a ramas in continuare sub controlul activitatii fara acordul sediului central din Marea Britanie.

Arm

Intr-o declaratie pentru Bloomberg, Arm spune ca situatia s-a extins pana in punctul in care domnul Wu propaga informatii false, instaurand o cultura a fricii si a confuziei intre angajatii Arm China. De asemenea, se spune ca domnul Wu a refuzat sa organizeze un eveniment menit sa aduca laolalta producatorii chinezi de cipuri la Arm Ltd. Ba mai mult, Wu si intarit securitatea personala, astfe incat niciun reprezentant Arm Ltd. n-ar putea sa ajunga la el.

Genul acesta de practici nu arata bine deloc, privite din exterior. Este doar un joc de asteptare pentru a vedea cat de bine poate gestiona Arm Ltd. aceasta situatie. Nu ramane decat sa asteptam si sa vedem ce se va intampla in final.

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button