GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Arkane prezintă Deathloop

Și arată bine

Mereu poți conta pe Arkane să facă un joc interesant. Chiar dacă a fost anunțat cu un an în urmă, abia săptămâna trecută au fost prezentate detalii efective și primele imagini din noul titlu al studioului, Deahtloop.

Jocul combină mecanicile de navigare și super-puterile lui Dishonored, cu un arsenal mai modern ce amintește pe alocuri de System Prey.

În acest joc luați rolul unui individ ce se trezește într-o bună dimineață pe plaja unei insule. Dar nu o insulă pustie, ci una populată cut tot soiul de indivizi care par că vor să îl omoare pe erou. Nu că asta ar fi o problemă, pentru că în fiecare dimineață se trezește iarăși acolo, timpul resetându-se.

Pentru a scăpa, trebuie să omoare 8 indivizi. Știu, sună ca Dishonored. Dar este o diferență mare. După cum a fost descris, jocul nu are misiuni individuale, fiecare cu propriul nivel structurat într-un anumit fel. Toată insula vă stă la dispoziție și aveți o zi pentru a elimina cele 8 ținte înainte ca ziua să reînceapă.

Partea și mai amuzantă este că, spre deosebire de Ziua Cârtiței, nu veți fi singurul personaj care aleargă de capul său prin acest mediu blocat într-un ciclu nesfârșit. Numai că acesta nu este un joc de tipul cooperativ. Celălalt jucător are obiectivul de a-l omorî pe primul înainte să își poată îndeplini obiectivul.

Pe scurtă, sună de parcă va fi foarte distractiv și ar trebui să îl vedem pe piață, probabil, anul viitor.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button