Gaming

ARK: Survival Evolved poate fi descărcat gratuit

Ah, ce-mi place să-mi cresc librăria de jocuri, în special cu titluri survival, RPG și altele asemenea. Unii poate l-au prins acum moși-strămoși pe Epic Games Store, poate alții n-au fost pe fază, iar pentru cei din această ultimă categorie, Studio Wildcard face o faptă bună și pune din nou ARK: Survival Evolved gratuit la dispoziția doritorilor.

Dacă îți plac setting-urile bizare, populate de creaturi fantastice și de dinozauri, ARK: Survival Evolved este pentru tine. Aruncat pe o insulfă cu un astfel de specific, te trezești gol-pușcă și ești conștient de un singur lucru: trebuie să supraviețuiești. Jocul combină mecanicile survival cu afinități în stil Pokemon. Da, știu, sună comic, dar a fost primul lurcu la care m-am gândit când mi-am dat seama că în ARK poți să capturezi și să îmblânzești o groază de creaturi. Monștrii pe care îi domesticești vor putea lupta de partea ta, iar eficiența acestora în combat depinde de cât de bine i-ai dresat. Și ei pot crește în nivel și căra după ei arme și echipament.

Dar, pe lângă faptul că poți călări în luptă dinozauri și alte drăcii, trebuie să nu mori, nu? Pentru că în ARK trebuie să-ți asiguri necesarul de apă și hrană, iar acțiunile intense te deshidratează și te înfometează. La asta se adaugă și prezența semnificativă a ciclului zi-noapte și a efectelor meteorologice complet randomizate. Dacă te gândeai la un hibrid Valheim-Minecraft-The-Forest-Scum, te-ai gândit bine. ARK poate fi descărcat gratuit de pe Steam. Odată ce-l adăugați pe contul vostru, jocul va rămâne permanent în librăriile voastre, dar trebuie să faceți asta până duminică, 19 iunie, la ora 20:00.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button