MORE

ARK: Survival Evolved ofera 100 de dolari pentru fiecare exploit gasit!

Ati dat cumva peste vreun bug, glitch sau hack in timp ce va jucati cel mai popular joc cu dinozauri de pe Steam? S-ar putea ca acesta sa valoreze 100 de dolari! ARK: Survival Evolved este un joc de supravietuire cu dinozauri care se afla in topurile vanzarilor din ultima luna, care incearca ceva destul de nou pentru un joc in Early Access. Unul dintre dezvoltatorii jocului a postat ieri pe forumurile Steam, pentru a anunta o abordare noua prin care jucatorii vor fi recompensati daca gasesc exploit-uri.

Un jucator a primit deja banii prin PayPal – dezvoltatorii spunand ca de la momentul raportarii au durat doar doua ore pana cand jucatorul si-a primit banii. Este de presupus totusi, ca in momentul in care rapoartele incep sa inunde inboxurile developerului, procesul va incetini. Miscarea este considerata a fi cel putin indrazneata, din moment ce ARK este in Early Access, deci nu este terminat; asta inseamna ca sunt o droaie de lucruri dubioase care asteapta sa fie raportate.

Daca privim lucrurile dintr-o perspectiva ceva mai cinica am putea spune ca aceasta este o metoda de quality assurance via crowdfunding, dar din moment ce jucatorii sunt platiti pentru eforturi, abordarea nu poate fi trecuta cu vederea. Ramane de vazut care va fi rezultatul final al acestui sistem inedit. Cei care gasesc totusi un exploit, il pot trimite Aici

Articole asemanatoare

Back to top button