PC&Consoles

Ark Survival Evolved nu va fi inchis

O veste buna pentru fanii lui Ark Survival Evolved, jocul nu va fi inchis si nu va fi scos de la vanzare, deoarece studioul Wildcard si compania Trendy Entertainment au ajuns la o intelegere.

Cele doua parti trebuiau sa se confrunte la tribunal luna aceasta, dupa ce Trendy Entertainment a dat in judecata Studio Wildcard. Motivul era ca unul din fostii angajati ai Trendy si-a incalcat contractul atunci cand a inceput sa lucreze pe furis la Wildcard. Trendy vroia sa ii fie restituite daune care ajungeau cumva pana la suma de 600 de milioane de dolari. De ce atat de multi bani? Poate pentru ca Dungeon Defenders 2 este groaznic si nu il joaca nimeni.

Susan Claire, fondatoare a studioului Wildcard, a dezvaluit printr-un mesaj privat pe Twitter care a fost suma pentru care Trendy a decis sa renunte la proces. Pentru ca unii oameni nu prea inteleg ce inseamna mesaj privat, va pot spune ca cei care au creat Ark Survival Evolved au trebuit sa plateasca 40 de milioane de dolari.

Da, ati auzit bine, 40 de milioane de dolari pentru ca unul din angajatii studioului si-a incalcat contractul cu fostul angajator.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button