Gaming

ARK: Survival Evolved este gratuit

ARK: Survival Evolved a izbutit să depășească un milion de unități vândute de când a ieșit pe Steam Early Access în luna iunie. Dacă nu erați siguri despre ce fel de joc era, sau cât de reușit putea fi, aveți ocazia asta în acest week-end, deoarece ARK este momentan gratuit.

Până duminică seara aveți posibilitatea de a descărca și juca ARK fără să îl cumpărați. Cu ocazia aceasta aveți posibilitatea de a testa implementarea lui DirectX 12, ce chiar acum câteva zile a devenit disponibilă. Și nu numai asta, ARK nu devine gratuit doar pentru a oferi oamenilor o mostră din ceea ce poate oferi jocul. Este însoțit de un eveniment foarte special.

Serverele care au devenit disponibile cu acestă ocazie sunt perisabile, însemnând că la finalul evenimentului se va întâmpla ceva foarte rău, sub forma impactului unui asteroid ce va distruge pământul și pe fiecare jucător, într-un mod similar cu ceea ce mai vedeam pe vremuri la beta testele unor MMO-uri, ca Asheron’s Call sau Ultima Online.

Dacă vreți să vă păstrați progresul în cazul în care ați cumpărat jocul, vi se va oferi o salvare înainte de impact. Există șansa să nici un fiți nevoiți să dați bani pe ARK, deoarece înainte de apocalipsă se vor putea găsi artefacte misterioase prin lumea jocului, care pot conține numeroase recompense, inclusiv exemplare gratuite ale lui ARK. Exemplare pe care chiar le puteți fura de la jucătorii care le găsesc, dar sunt prea bucuroși sărbătorind pentru a observa că sunt mâncați de un dinozaur.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button