MORE

Ark Survival Evolved ar putea fi interzis

Pentru cei care inca nu sunt de parere ca industria jocurilor poate fi adesea un loc fundamental oribil, sper ca v-ati bucurat de Ark Survival Evolved, pentru ca jocul ar putea fi retras de pe piata in curand, din cauza creatorilor lui Dungeon Defenders.

Studioul Trendy Entertainment a dat in judecata studioul Wildcard din cauza unui fost angajat. Jeremy Stieglitz a lucrat la Trendy Entertainment pentru o vreme, iar cand a plecat, a primit o clauza de non-competitie care se intindea pe o perioada de 3 ani. Aceasta perioada a fost apoi renegociata la un an, timp in care Stieglitz este acuzat ca ar fi lucrat in secret la Ark Survival Evolved si ca a incercat sa atraga la studioul Wildcard angajati ai Trendy Entertainment.

Rezultatul actiunilor sale a fost aparent devastator pentru Trendy, care acum incearca sa interzica vanzarea lui Ark Survival Evolved si posibil sa ceara daune sau chiar inchiderea jocului.

Studioul Wildcard numeste acuzatiile facute de Trendy irelevante, imateriale, impertinente si scandaloase, comparandu-le cu ceea ce ai gasi intr-un ziar de scandal.

Cele doua companii se vor infrunta la tribunal in ziua de 27 aprilie.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button