MORE

ARK nu va primi DirectX 12 pentru o vreme

ARK: Survival Evolved trebuia sa primeasca suport pentru DirectX 12 inca de luna trecuta, dar studioul Wildcard anuntase atunci o mica amanare la implementarea noului API. Trebuia sa fie doar de o saptamana sau doua, dar acum aceasta mica amanare a devenit o intarziere pe termen nedefinit.

Tranzitia lui ARK la DirectX 12 nu a fost un proces pe cat de simplu spera producatorul, motiv pentru care nu a fost inca infaptuita. Desi cea mai mare parte din munca a fost realizata, s-au intalnit o serie de probleme noi pe care Studio Wildcard nu le poate rezolva pe cont propriu. Ca urmare, s-a apelat la ajutorul companiilor Nvidia si AMD pentru ajutor, deoarece problemele au legatura cu driverele placilor video.

Dar chiar si cu ajutorul celor doua companii, varianta de DirectX 12 a lui ARK tot are probleme, deoarce prformanta, aparent, depinde foarte mult drivere, iar Nvidia si AMD inca nu au facut mult progres la dezvoltarea lor.

In acest moment, noua varianta nu se afla la nivelul la care poate sa ofere acel spor de 20% de performanta pe care l-au promis atunci cand suportul pentru DirectX 12 a fost anuntat. Practic, in acest moment varianta de DirectX 12 nu functioneaza nici macar la fel de bine ca cea de DirectX 11.

Pana cand se va rezolva problema, va trebui sa jucati ARK mai departe asa cum este.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button