Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

ARK încă nu are DirectX 12!

/
/
/

La finalul săptămânii trecute, studioul Wildcard anunța ceva ce cu siguranță urma să bucure posesorii plăcilor video compatibile cu DirectX 12. Toate acele 380/390/970/980 urmau să fie testate până la maxim în ARK, acesta fiind în esență primul joc disponibil pe piață ce chiar are o implementare de DirectX 12 funcțională, nu sub forma unui test. Dar nu s-a întâmplat.

Wildcard anunță că nu au putut lansa la timp patch-ul ce adaugă suport pentru DirectX 12. Însă nu este anulat, nu este amânat pe termen nedefinit, tot va veni, săptămâna aceasta chiar. Au decis să nu lanseze vineri patch-ul, deoarece nu era încă la nivelul de calitate necesar, si ar fi provocat numeroase probleme. Cu ceva mai multă atenție și muncă vor avea o variantă funcțională a noului API integrată în ARK: Survival Evolved.

Când a fost anunțat inițial acest patch, promite o îmbunătățire a performanței cu 20%, ceva ce este chiar impresionant pentru un joc ce nu a fost construit de la zero cu infrastructura asta în minte, ci doar primește suport pentru DirectX 12.

Lansarea de săptămâna trecută ar fi coincis cu un week-end gratuit, care ar fi permis tuturor doritorilor să testeze jocul în DirectX 12, și să verifice puterea plăcilor video într-un test liber, ce nu necesită achiziția jocului, ca Ashes of the Singularity.

[Tom’s Hardware]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar