TECHTech&IT

Arhiva Internetului a început să arhiveze Google+

Google+ este cu un picior în mormântul său digital de veci, dar nu toată lumea vrea ca tot conținutul de pe serviciu să dispară.

Internet Archive, acel loc unde puteți găsi cam orice chestie ce a meritat arhivată și a putut fi arhivată, anunță că va încerca să păstreze la un loc tot ce se poate păstra de pe Google + până când serviciul va fi închis. Asta înseamnă că orice conținut public de pe defuncta rețea de socializare va putea fi regăsit pe Arhiva Internetului. 

Conținutul setat de utilizator ca fiind privat, sau care a fost șters, nu va putea fi arhivat. Iar cei care nu vor ca postările lor să fie păstrate ori își pot șterge postările de pe acum, sau conturile, sau vor putea să apeleze la Internet Archive pentru ca aceasta să fie eliminată cu totul.

Efortul de arhivare a tot conținutului de pe Google+ probabil nu va fi la fel de dificil ca o muncă similară făcută pentru Facebook, din moment ce eșecul serviciului de socializare făcut de Google înseamnă că nu vor fi chiar atât de multe date de păstrat.

Rețeaua de socializare va fi închisă în ziua de 2 aprilie.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button