Tech&ITPCRSS PaginaDeMediaTECH

Pasta ta Arctic MX-5 ar putea avea probleme, dar o poți înlocui gratuit

Pasta termoconductoare este unul dintre produsele despre care vorbim puțin, deși are un rol foarte important și o folosim foarte des. Dar acum ar fi un moment bun să-ți verifici tubul de pastă, întrucât producătorul a anunțat că un lot de Arctic MX-5 ar fi problematic și se oferă să-ți înlocuiască tubul gratuit.

Conform declarației celor de la Arctic, un lot de tuburi de pastă MX-5 care a fost deja distribuit ar avea ceva probleme. Tuburile afectate pot conține „anomalii în consistență și durata de viață” ceea ce poate duce la separarea uleiului din pastă și întărirea acesteia înainte de termen. Știm cu toții cât de enervant este când trebuie să înlături pasta uscată de pe un procesor, deci acest recall este complet motivat.

Arctic deja a identificat lotul cu probleme și le cere utilizatorilor care au cumpărat recent un tub de MX-5 să contacteze Serviciul Clienți. Produsele cu probleme pot fi returnate și înlocuite gratuit, fără nici un fel de excepție. Chiar dacă este o situație neplăcută, producătorul a dovedit că ține la clienții săi și le oferă înlocuirea unui produs destul de ieftin. La fel de bine, această situație ar fi putut trece neobservată.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button