FilmeRSS PaginaDeMedia

Succesul lui Arcane face ca Riot Games să planifice și mai multe seriale și filme League of Legends

Riot Games și Netflix s-au întrecut pe ei înșiși atunci când le-au oferit fanilor League of Legends serialul animat Arcane. Acesta și-a făcut debutul weekend-ul trecut, pe 6 noiembrie, cu trei episoade, bucurându-se de un succes răsunător.

Serialul aduce pe micile ecrane mai multe personaje reprezentative pentru universul League of Legends, precum Vi, Jinx, Caitlyn, Jayce și Viktor, iar faptul că Arcane serialul numărul unu de pe Netflix în peste 30 de țări i-a motivat pe cei de la Riot Games să extindă și mai mult universul cinematic Runeterra. De fapt, studioul a confirmat deja că mai multe seriale, inclusiv filme live-action, vor fi lansate în viitor.

Dezvăluirea vine de la Shauna Spenley din cadrul Riot. Într-un interviu pentru LA Times, aceasta menționează că universul League of legends va deveni mult mai cuprinzător în decursul următorilor ani, iar producții pentru micile și marile ecrane sunt asigurate.

Nu cred că Hollywood realizează cât de importantă este toată treaba asta. Sunt de părere că avem o oportunitate uriașă de a crea povești organice și excepționale care să lege universul Runeterra, care la rândul său va crește încet, dar sigur, devenind IP-ul care a construit o întreagă generație. O să rămânem în continuare pe poziții; dar va dura ceva.

Runeterra este pentru League of Legends ce este MCU pentru Marvel

Asta ridică speranțe pentru cei care își doresc mai multe sezoane din Arcane și pentru fanii care visează la seriale și filme despre campionii preferați. Riot pare că începe să pregătească terenul pentru propriul său Runeterra Cinematic Universe în stilul grandorii de care dă dovadă MCU.

Pentru asta, compania a recrutat deja o serie de oameni care să pună osul la treabă. Aceștia vor avea roluri importante în dezvoltarea filmelor și serialelor live-action bazate pe League of Legends. Succesul lui Riot a atras atenția și celor de la Hollywood, astfel încât vom vedea curând aventurile campionilor inclusiv pe marile ecrane.

Compania recunoaște că nu este un proces ușor și că producțiile viitoare poate nu vor fi pe placul tuturor, însă vrea să le ofere fanilor șansa de a se regăsi în fiecare poveste, cu speranța că aceste viziuni cinematografice vor face cinste materialului sursă și vor respecta dorințele fanilor.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button