PCTECHTech&IT

Ar putea exista șase variante de RTX 2060

Tocmai când părea că nu va fi la fel de multă confuzie în segmentul plăcilor video Nvidia GeForce care se termină în 60, a sosit vestea de astăzi.

Producătorul de hardware Gigabyte a trimis spre certificare către Comisia Economica Eurasiatică nu mai puțin de 40 de modele diferite de plăci video RTX 2060. De ce atât de multe? Pentru că vor exista șase modele de bază ale plăcii video, cu memorie foarte, foarte diferită.

Conform listării cu pricina, va exista un RTX 2060 cu 6GB de memorie GDDR6, modelul de top. Apoi va exista unul cu 6GB GDDR5 (posibil X). Apoi unul cu 4GB de VRAM GDDR6. Apoi unul cu 4GB GDDR5. Apoi unul cu 3GB GDDR6. Apoi unul cu 3GB GDDR5.

Lui GTX 1060 i-au trebuit doi ani să atingă acest nivel de confuzie, dar pare că RTX 2060 îl va atinge din ziua lansării și chiar va reuși să meargă cu câțiva pași mai departe.

Dacă vreți să vedeți listarea completă a plăcilor video, puteți vedea mai jos o imagine a listării cu pricina. Nu este clar câte din aceste modele sunt menite și pentru piața noastră, din moment ce erau și variante cu 5GB de VRAM a lui GTX 1060 prin China.

gigabyte rtx 2060

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button